Categotry Archives: Продужени боравак

„Загризи здраво јер на то имаш право“ – радионица

by

Трећа по реду  радионица за ученике „Загризи здраво јер на то имаш право“ реализована је 15.11.2023 Ученици су испитивали своје навике у исхрани и стицали знања о здравим навикама у исхрани. Све већи број малишана се сваке среде придружује креативним и едукативним радионицама у продуженом боравку.

 

Радионица „У СРЕД СРЕДЕ“

by

„У СРЕД СРЕДЕ“ и данас у нашој школи!!!
Радионица “ Правила, правила да би ме удавила…?“ Да ли нас правила „даве“ или нам помажу да будемо још успешнији и да се боље осећамо у нашој школи? Прваци у другаци из Боравка у нашој школи су дошли до својих одговора и припремили се за нове изазове!!!

Радионица „У сред среде“

by

У Продуженом боравку наше школе кренули смо са серијалом радионица „У сред среде!“ које ће бити реализоване током целе школске год на различите теме. Данас су учитељи Продуженог боравка са ученицима првог у другог разреда реализовали радионицу“Срећне столице“која је имала за циљ развој емпатије код ученика кроз дружење, игру, разговор и занимљиве активности. Радионицу је похађао велики број ученика што даје простора да у наредном периоду радионице буду одржаване у два термина.