Daily Archives: mart 15th, 2020

ОБАВЕШТЕЊЕ

У складу са Одлуком о проглашењу ванредног стања на целој триторији Републике Србије, која је ступила на снагу вечерас 15.03.2020. године, установе образовања и васпитања неће радити од понедељка 16.03.2020. године.
У току сутрашњег дана школе ће добити потребне информације и упутства за организовање и спровођење наставе на даљину почевши од 17.03.2020. године (уторак). Од директора школа и наставника очекује се да у току сутрашњег дана изврше потребне припреме и информисање ученика и њихових родитеља/законских старатеља о организованој настави на даљину. Потребно је планирати обавештавање ученика и координацију наставе на даљину тако да што мањи број запослених долази у установу, а да своје радне обавезе у највећој мери обављају од куће. Током боравка у установи сви запослени су у обавези да се придржавају здравствено-хигијенских мера, упутстава и наредби надлежних служби.
У данима који су пред нама Министарство просвете, науке и технолошког развоја ће пружити потребну помоћ школама, ученицима и њиховим родитељима да наставу на даљину организују, спроводе и прате на делотворан и ефикасан начин.
Заједничким напорима, добром координацијом и синхронизованим активностима можемо допринети да се актуелна кризна ситуација за образовни систем, али и систем у целини, предупреди и тиме ублаже њене последице. У том смислу, позивамо Вас на посвећено деловање и одговорно поступање!

 

Општинско такмичење из историје

Наша школа је у  недељу 15. марта 2020. године била домаћин општинског такмичења из историје. Такмичење је прошло у најбољем реду, а  листе са бодовима и ранг можете погледати на следећим линковима:

ОПШТИНСКО – ПЕТИ РАЗРЕД 

ОПШТИНСКО – ШЕСТИ РАЗРЕД

ОПШТИНСКО – СЕДМИ РАЗРЕД

ОПШТИНСКО – OСМИ РАЗРЕД

Окружно такмичење из страних језика

Наша школа је у суботу 14. марта и недељу 15. марта 2020. године била домаћин окружног такмичења из немачког, француског, руског и  енглеског језика. Такмичење је прошло у најбољем реду, а  листе са бодовима и ранг можете погледати на следећим линковима:

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ – ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК 

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ – НЕМАЧКИ ЈЕЗИК 

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ – РУСКИ ЈЕЗИК 

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ – ФРАНЦУСКИ ЈЕЗИК