Monthly Archives: decembar, 2020

Пронађи поклон

Празници нам стижу, а педагог школе је за вас припремила празничну игру. Играјте, уживајте и пронађите поклон изненађења.

Poklon

Новогодишња игра меморије

Празници нам стижу, а педагог школе је за вас припремила празничну игру меморије. Играјте и уживајте.

Novogodisnja memrija

Новогодишња честитка

Зимски распуст

Свако има своју ружу

Током обележавања дечије недеље ученици млађих разреда предложили су да улепшамо школско двориште тако што ћемо засадити руже стаблашице. Покренута је добровољна акција прикупљања новца у којој су учествовали ученици од 1. до 8. разреда. Од прикупљеног новца купљено је 26 ружа. Акцију наших ученика подржало је предузеће  Ерозија Ваљево и помогло стручним саветима и у садњи ружа.

Поред своје необичне и раскошне лепоте, руже стаблашице својом естетиком доминирају амбијентом а истовремено су и очигледан пример грађе биљке и цвета на којима ће ученици стицати практична знања.

Свако одељење бринуће о својој ружи.  Време које уложе око своје руже чиниће ту ружу тако драгоценом.

02

Међународни дан људских права

Ljudska prava desanka

Поводом обележавања међународног дана људских права педагог школе је припремила интерактивну презентацију са анимираним филмом за ученике млађих разреда и документарним филмом за ученике старијих разреда. Пратите линкове и погледајте припремљене садржаје.

ljudska prava d. maksimovic

 

Правилна и редовна хигијена уста

Стоматолошка служба је за ученике старијих разреда припремила презентацију са темом ПРАВИЛНА И РЕДОВНА ХИГИЈЕНА УСТА.

Правилна исхрана – здрави зуби

Стоматолошка служба је за ученике млађих разреда припремила презентацију са темом ПРАВИЛНА ИСХРАНА – ЗДРАВИ ЗУБИ.

Нови календар образовно-васпитног рада

Правилник о изменама Правилника о календару образовно-васпитног рада основне школе  за школску 2020/2021. годину можете погледати  ОВДЕ.

Novi kalendar rada

Организација рада до краја првог полугодишта

 У уторак 1. децембар 2020.   у  јутарњем програму Телевизије Ваљево плус гост је била др Зорица Јоцић, начелница Школске управе Ваљево. Тема разговора је била организација рада основних и средњих школа до краја првог полугодишта школске 2020/2021. године. Начелница је говорила и о часовима који су за РТС и РТС Планету  снимани у школама Школске управе Ваљево и захвалила свим школама на учешћу. Више о овоме можете погледати ОВДЕ.