Директор

Nesa

 

Презиме и име: Михаиловић Ненад

Tелефон: 014 225 660

Електронска пошта: osdesanka.va@gmail.com    osdmnn@ptt.rs

Занимање/факултет: Факултет за физичко васпитање

Драги посетиоци нашег сајта,

Циљ нам је да се и на овај начин упознате са нашом школом и активностима које предузимамо како би нашим ученицима омогућили да у најбољим условима стекну жељено образовање и   развију се у одговорне младе људе који ће бити успешни у било којој области коју изаберу.

Велика је част и привилегија бити на челу установе кроз коју је прошло на хиљаде ђака који су данас вредни и успешни чланови овог друштва. Директору, као првом међу једнакима, припада одговорна улога  да постигне компромис међу традиционалним ауторитетом и новим, другачијим изазовима савременог доба.

Сви запослени у школи, као и деца и родитељи,  имају моју свесрдну подршку у решавању наведених изазова, а све у циљу да заједнички створимо пријатну, хуману атмосферу за рад и живот. Наш крајњи циљ су срећни ученици, са развијеним добрим навикама и конструктивним погледом на свет и људе око себе.

Уверен сам да ћемо у наредном периоду даље напредовати и тако допринети стварању квалитетног образовног система имајући на уму потребе, интересовања и специфичности наших ученика .