Daily Archives: oktobar 5th, 2021

Захвалница

zahvalnica_PIRLS

Други дан дечије недеље у плавој смени

Други дан Дечије недеље 5.10. у плавој смени  започео је са омиљеном дечијом активношћу под називом Маскенбал. Ученици су и ову активност са својим учитељима реализовали у школском дворишту. Били су врло креативни и занимљиви у представљању својих костима.

Други дан дечије недеље у црвеној смени

Други дан Дечије недеље је протекао у знаку маскенбала. Сва одељења су се представила у лепом издању. Било је креативних, лепих, смешних и озбиљних костима. Уживали смо у разгледању и дружењу а жири је одабрао најкреативније маске.

Први дан дечије недеље у плавој смени

Активности и у плавој смени у оквиру Дечије недеље, која је ове године под слоганом “Дете је дете да га волите и разумете“,  започеле су у понедељак 04.10.  Ученици  од 1-4 разреда су први дан Дечије недеље обележили тако што су представили своју одељенску заједницу. Тема је била: певам, рецитујем, глумим – ма све могу и знам.

Активност  је одржана у школском дворишту. Сунчан дан и добро расположење деце допринело је да први дан Дечије недеље буде незабораван.

Први дан дечије недеље у црвеној смени

Учитељи црвене смене данас су свечано за своје ђаке отворили Дечју недељу. Тако је у добром расположењу започео  квиз ,,Мудријаши на делу“.

Екипе и публика решавали су  занимљива питања, а нека од њих су:

Ко има рогове а нема ноге?

Ко нема одела, а има кошуљицу?

Наши домари су…?

Мужјак пчеле зове се…?

Светски дан учитеља

ddd