Daily Archives: oktobar 7th, 2021

Вашар

Транге за франге, колачићи, кифлице, играчке, књиге… Ко воли нек изволи!

Четврти дан Дечије недеље у црвеној смени протекао је у знаку вашара.

Састанак Владике Исихија са директорима школа Епархије Ваљевске

Традицију сусрета са директорима основних и средњих школа са територије Епархије ваљевске на Дивчибарама почетком школске године, коју је установио блаженопочивши Епископ Милутин, наставио је његов наследник Епископ ваљевски Г. Исихије. Тридесетак директора и представника образовних установа поделило је своје утиске о животу веронауке у школама, истакавши допринос вероучитеља у разним школским пројектима. Владика Исихије је изразио радост поводом данашњег састанка и жељу за интензивнијом сарадњом, како би верска настава дала још боље резултате. Похвале о сарадњи са Епархијом ваљевском упутила је и начелница Школске управе др Зорица Јоцић.

Episkop

 

Активности ученика 8-2 – „Зид подршке“ и „Огледало самопоуздања“

Ученици одељења 8-2 заједно са својим одељенским старешином, наставницом  Драганом Асановић, дали су свој велики допринос активностима „Зид подршке“ и „Огледало самопоуздања“. Реч је о ученицима који другима могу пружити осмех, љубав, срећу, знање, искреност, цвет, помоћ, храброст, свет на длану…

Изложба дечјих радова и хуманост на делу

У четвртак 7.10.2021. године, четвртог дана Дечије недеље под слоганом  „Дете је дете, да га волите и разумете“, ученици и учитељи плаве смене реализовали су две активности:

Изложба дечјих радова на тему „Дете је дете,да га волите и разумете“ и Хуманост на делу,размена књига и играчака од рециклаже.

Сви ученици су узели учешће у овим активностима и све је протекло у пријатној и радној атмосфери.

Ученици су размењивали играчке и давали на поклон  дечје књиге и сликовнице.