Daily Archives: oktobar 9th, 2021

Презентација за родитеље: Васпитни стилови

Поштовани родитељи,

У оквиру Дечије недеље чији је слоган: Дете је дете да га волите и разумете, припремили смо за вас презентацију о васпитним стиловима у намери да вам помогнемо у најлепшој али и најодговорнијој улози, улози родитеља.

Савршен родитељ не постоји. Осим крајности, које чине превише строги и превише попустљиви родитељи, налази се златна средина – мајке и очеви који деци обезбеђују пуно љубави, подршке и јасних смерница. Деца од родитеља не примају само љубав и нежност већ и поглед на свет, начин живота, однос према друштву, према обавезама. Родитељи, за који год стил васпитања да се определе, увек имају дилему да ли су исправно поступили. Уколико желите на следећем линку:  https://skolakraljaleksandar.edu.rs/wp-content/uploads/2021/02/Vaspitni-stilovi-upitnik.pdf  можете преузети упитник за процену сопственог васпитног стила.

Педагошко-психолошка служба

Обавештење за ученике и родитеље

Обавештавамо ученике и родитеље да се настава од понедељка 11.10.2021. реализује по првом моделу тј. образовно-васпитни рад организује се непосредно у школи, за све ученике првог и другог циклуса, а у складу са усвојеним распоредом часова. Час наставе траје 45 минута. Подсећамо ученике на значај придржавања свих прописаних мера.