Свечана додела награда успешним математичарима

Завршна математичка свечаност Подружнице математичара Ваљево за школску 2022/23. годину одржана je у четвртак 15. јуна 2023. године од 19:00 часова за ученике од трећег до осмог разреда ОШ и од првог до четвртог разреда СШ  у свечаној сали Вишег јавног тужилаштва у  Ваљеву.

Велики број младих математичара добитника разних признања имали су прилику да буду награђени за уложени труд и постигнуте резултате, са циљем подстицања да свој рад наставе и унапреде.

На овој свечаности додељене су награде свим ученицима од трећег основне до четвртог разреда средње школе за резултате постигнуте на  окружном такмичењу из математике у организацији Друштва математичара Србије и Министарства просвете.

Из наше школе награде су добили: Никола Мијаиловић 6-3, Војин Ристић 6-2, Виктор Савић 5-3, Вања Марковић 5-1 и Јована Вуковић 3-1

Похвале и награде освојене на општинском такмичењу, похвале са  окружног такмичења ученика основних и средњих школа као и похвале са такмичења „Кенгур“ достављене су и подељене у школи.