Васпитни проблеми ученика и како их превазићи

Васпитање је у савременим друштвима значајан чинилац у формирању личности и хијерархијске вредности.

Међутим, код нас су се у последње време десиле велике и нагле промене, пре свега политичке, економске, моралне, културне и социјалне које снажно утичу на процес васпитања младих.

Садашњи начин васпитања није у стању да прати те промене. Зато је неопходно мењати и иновирати циљеве и задатке васпитања и ускладити их са системом правих вредности новог доба. Неопходна је нова, савременија методика васпитног радакоји ће бити у стању да се ухвати у коштац  са новонасталим сложеним васпитним проблемима – и то снажно и јако.

У среду 25.06.2014. по препоруци тима за стручно усавршавање, у нашој школи је одржан семинар под називом “ Васпитни проблеми ученика и како их превазићи“.  Аутор семинара је Слободан Малушић, спец. сц. педагогије. Семинару је присуствовало тридесетак наставника разредне и предметне наставе, педагог и библиотекар.

20140625_143318

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>