Визија здраве будућности

У четвртак 27. септембра свечано је отворена реновирана фискултурна сала. Салу је обновила компанија Sport Vision уз подршку Министарством просвете, науке и технолошког развоја у оквиру пројекта “Визија здраве будућности“, а са слоганом “Нове сале за вежбаче мале“.

Отварању су присуствовали поред ученика, запослених и директора школе, руководилац школске управе др Зорица Јоцић, директорка маркетинга компаније Sport Vision, Ана Дмитровић и кошаркаши клуба Металац.

У оквиру пројекта изглетовани су и окречени влажни зидови у сали, свлачионицама и помоћним просторијама. У мокрим чворовима замењене су плочице, лавабои и туш кабине. Цена изведених радова је око два милона динара.

Овакви пројекти друштвено одговорних фирми афирмишу младе људе да се баве спортом, друже, да развијају своје индивидуалне способности, али и да негују тимски дух и открију своје таленте у најранијем добу. Да живе активно и да тај животни стил и здраве навике преносе и на генерације које долазе. То је здрав темељ, али и визија здраве будућности.

vizija-zdrave-budućnosti-1

Више о овоме можете погледати на линку: Визија здраве будућности